Yabancı Dil Türkçe Kursu Programı / Turkish as a Foreign Language Course

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (MÜDİL) bünyesinde 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında Yabancı Dil Türkçe kursu açılacaktır. Düzenlenecek olan bu kurs üniversitemiz öğrencileri dışındaki Türkçe öğrenmek veya Türkçesini geliştirmek isteyen kişilere yöneliktir. Üniversitemizin öğrencilerinin ya da bu yıl üniversitemizi kazanıp kayıt yaptıracak öğrenci adaylarının bu kursa başvuru yapmamaları gerekmektedir.

Yabancı Dil Türkçe Kursu hakkında detaylı bilgi edinmek için lütfen tıklayınız.

Başvuru Şekli: Yabancı Dil Türkçe Kursuna başvuru yapabilmek için aşağıda verilen Kurs Başvuru Belgesini doldurarak 15.09.2013 tarihine kadar intstudent@mu.edu.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.

Kurs Başvuru Belgesi

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Muğla Sıtkı Koçman University Language Teaching and Research Center (MÜDİL) organizes “Turkish as a Foreign Language course program” for 2013-2014 Academic Year. This course is planned for candidates who want to learn or develop their Turkish not for students of our university. The students or the candidate students of our university should not apply to this course.

For more information about “Turkish as a Foreign Language course program”, please click here.

Application Procedure: In order to apply to “Turkish as a Foreign Language course program”, you need to fill in the application form given below and email it to intstudent@mu.edu.tr until September 15, 2013.

Application Form

Son Güncelleme Tarihi : 19.08.2013 14:50:46 Okunma Sayısı : 1003