Uluslararası Öğrenci Toplantısı / Meeting for International Students

Uluslararası Öğrenci Toplantısı

Üniversitemizde eğitim almakta olan Uluslararası öğrencilerimize yönelik bilgilendirme ve tanışma toplantısı yapılacaktır. Uluslararası öğrencilerimizin ilgili toplantıya katılmaları önemle rica olunur. Toplantıyla ilgili detaylı bilgiler aşağıda verilmektedir.

Not: Öğrencilerimizin ülkelerine özgü kıyafet ve simgelerle katılmaları önemle rica olunur.

Tarih: 18.11.2013

Saat:

15.00-15.30 - Yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik Türkçe sunum (AKM B Salonu)

15.30-16.00 -  Yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik İngilizce sunum (AKM B Salonu)

16.00-17.00 -  Tanışma ve İkram (Tüm uluslararası öğrenciler katılacaktır.) (AKM Fuaye)

Yer: AKM B ve AKM Fuaye Salonu

Düzenleyen: Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Meeting with International Students

A meeting will be organised for international students studying at our University. It is kindly requested to international students to attend the meeting. Detailed information is given below.

Note: It is kindly ask to international students to attend the meeting with their country specific costumes and symbols of their countries.

Date: 18.11.2013

Time:

15.00-15.30 – Presentation for New-comers in Turkish (AKM, Hall B)

15.30-16.00 -  Presentation for New-comers in English (AKM, Hall B)

16.00-17.00 -  Meeting with other international students   (AKM, Main Hall)

Place: AKM: Atatürk Cultural Center

Organizer: International Relations Office